היי,
כן, זה הולך להיות פוסט קצת מוזר ואולי אפילו יעצבן חלק.
אין לי דרך אפקטיבית לקרר את מיכלי התסיסה שלי ובואו נצא מנקודת הנחה שלצערי זה לא הולך להשתנות בקרוב.
כרגע הטמפרטורה בחדר היא 23 מעלות ואני נאבק לקרר את 4 הבאצ'ים האחרונים שתוססים (כולם עם s-05, הגבול העליון שלו זה 24 מעלות, המיכלים כרגע תוססים ב22 מעלות).
אז לפני שאני יוצא לצערי לחופשת קיץ בכל מה שקשור לבישול בירה, החלטתי שבמקום לעשות בירות רעות, אולי אנסה לעשות באצ' של בירה שטבעי לה לתסוס יחסית חם יותר.
כמובן שחשבתי על בלגיות.
אין לי הרבה ידע בבירות בלגיות מכיוון שלהרבה מהן אני לא מתחבר, אבל זה הזמן לנסות מחדש ואולי לגלות את תת הסגנונות מחדש.
האם יש לכם ניסיון עם בירות בלגיות שיכולות "לסבול" מתסיסה מעט חמה יותר (עד 25-26)?
אני כן מתחבר לטריפלים בסגנון מרדסו, אני כן אוהב דובל לדוגמא, לף וחיטה בסגנון הואאגרדן.
אני -לא- אוהב סייזון נכון להיום.
המלצות למתכונים טובים?