הי לכולם,
אני מעוניין לבשל בירה בסגנון בווארי (בירת חיטה)
אני מבשל רכז + גרעינים.
לא התסיתי עדיין בבישול עם חיטה .
1.האם בכלל ניתן לבשל בירת חיטה מרכז + גרעינים?
2.איך?
3.האם יש למישהו מתכון בסיסי לניסיון ראשון לבירה בווארית?
תודה
הי לכולם,
אני מעוניין לבשל בירה בסגנון בווארי (בירת חיטה)
אני מבשל רכז + גרעינים.
לא התסיתי עדיין בבישול עם חיטה .
1.האם בכלל ניתן לבשל בירת חיטה מרכז + גרעינים?
2.איך?
3.האם יש למישהו מתכון בסיסי לניסיון ראשון לבירה בווארית?
תודה
כמובן, משתמשים ברכז חיטה.
ל-20 ליטר 3.9 ק"ג רכז חיטה
כשות האלרטאו 25 גרם
שמרים wb-06
עוד מתכון נחמד שנוסה (20 ליטר):
3 קילו לתת חיטה אבקתי (זה חיטה/שעורה למעשה)
גרעינים:
500 גרם וינה
500 גרם חיטה
כשות: הלרטאו או הרצברוקר בכמות ולמשך זמן עפ"י הIBU שאתה רוצה.
שמרים: מיוניך.
אל תשכח להתסיס בטמפ 18 מעלות ולאחר כמה ימים לעלות את הטמפ בהדרגה עד 20 מעלות
בהצלחה
נב
לא עושים קולד קראש לבירת חיטה, היא אמורה להיות עכורה ומכאן טעמה הייחודי
הי רפי,
אני חושב לבשל בברו-פארטי בירת חיטה מרכז. אתה מוזמן להצטרף.
גיל
מה הכוונה ברו פארטי? (וסליחה על הבורות...)
זה: http://gil5ive.wix.com/brewparty
וזה ביום שישי הקרוב בפארק הירקון. ואסור להפסיד!!!
בהחלט אסור להפסיד ואתה מוזמן מכל הלב
אם אתה צריך פרטים נוספים מעבר לרשום שם מוזמן לפנות אלי 0522901528
נשמע מדליק!
אשתדל מאוד נראה אם אני יכול להתארגן בהתראה כ"כ קצרה...
אחת הבירות הקלות ביותר לבישול מרכז. אני לא רואה סיבה להוסיף גריעינים לבישול כזה.
קח בחשבון שהבירה תצא כהה יחסית לבירת חיטה מסחרית.
אין צורך בכשות לארומה וכשות למרירות?
לכמה זמן מוסיפים את הכשות?