הגשת שמרים

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
אילן אנצל's picture

Location

לאה אמנו 17/4
באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/14/2014

שלום,

רציתי להתייעץ איך עדיף להגיש שמרים לתירוש?

1. פיזור השמרים בתירוש וערבוב

2. פיזור השמרים בתירוש בלבד ללא ערבוב

תודה,

אילן

גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

הכי טוב - להרטיב... במים מחוטאים בטמפרטורה של 25+- מעלות בכמות של *10 משקל השמרים (בשקית יש 11 גר' אז 110 מ"ל). תן להם לשבת רבע שעה, תערבב בעדינות ותן להם לשבת עוד איזה רבע שעה - חצי שעה. כשהתירוש מאוורר היטב תמזוג את השמרים המורטבים למיכל התסיסה ותן לקסם לקרות. קישור להוראות של פרמנטיס: http://www.brewwithfermentis.com/tips-tricks/yeast-rehydration/

אם בא לך רק לפזר, אין צורך בערבוב אחר כך, פזר בצורה כמה שיותר אחידה על שטח גדול (להקטין את סכנת הווצרות הגושים). 

העיקר - RDWHAHB

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

שלום אילן,

עסקנו בנושא הזה רבות בעבר. כפי שאתה יכול לראות בצד שמאל למעלה של המסך יש חלונית חיפוש. אתה מוזמן להקליד את מה שאתה מחפש לדעת וכך תגיע לפוסטים מהעבר שעסקו בהגשת שמרים.

שיהיה בהצלחה.

אגב צירפתי אותך לקבוצת פייסבוק של המבשלים הבאר שבעים, אתה מוזמן לעקוב אחר המפגשים והפוסטים שעולים.

If you don't stand for something

You will fall from anything

אילן אנצל's picture

Location

לאה אמנו 17/4
באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/14/2014

אחלה.

תודה רבה