שלום,
רציתי להתייעץ איך עדיף להגיש שמרים לתירוש?
1. פיזור השמרים בתירוש וערבוב
2. פיזור השמרים בתירוש בלבד ללא ערבוב
תודה,
אילן
שלום,
רציתי להתייעץ איך עדיף להגיש שמרים לתירוש?
1. פיזור השמרים בתירוש וערבוב
2. פיזור השמרים בתירוש בלבד ללא ערבוב
תודה,
אילן
הכי טוב - להרטיב... במים מחוטאים בטמפרטורה של 25+- מעלות בכמות של *10 משקל השמרים (בשקית יש 11 גר' אז 110 מ"ל). תן להם לשבת רבע שעה, תערבב בעדינות ותן להם לשבת עוד איזה רבע שעה - חצי שעה. כשהתירוש מאוורר היטב תמזוג את השמרים המורטבים למיכל התסיסה ותן לקסם לקרות. קישור להוראות של פרמנטיס: http://www.brewwithfermentis.com/tips-tricks/yeast-rehydration/
אם בא לך רק לפזר, אין צורך בערבוב אחר כך, פזר בצורה כמה שיותר אחידה על שטח גדול (להקטין את סכנת הווצרות הגושים).
העיקר - RDWHAHB
שלום אילן,
עסקנו בנושא הזה רבות בעבר. כפי שאתה יכול לראות בצד שמאל למעלה של המסך יש חלונית חיפוש. אתה מוזמן להקליד את מה שאתה מחפש לדעת וכך תגיע לפוסטים מהעבר שעסקו בהגשת שמרים.
שיהיה בהצלחה.
אגב צירפתי אותך לקבוצת פייסבוק של המבשלים הבאר שבעים, אתה מוזמן לעקוב אחר המפגשים והפוסטים שעולים.
אחלה.
תודה רבה