אהלן חברים,
עד היום בשלתי תמיד בpartial, ואני מתכנן בזמן הקרוב להתחיל לבשל אול גריין.
יש לי מתכון מעולה לאמבר שהכנתי, ואני רוצה להפוך אותו לאול גריין.
חיפשתי על זה מידע גם בפורום וגם באתרים מחו"ל והיה על זה המון מידע- כנראה אפילו יותר מידי, ודי הסתבכתי עם זה.
Fermentables
Amount Fermentable PPG °L Bill %
kg3 Liquid Malt Extract - Light 35 4 75%
kg0.25 American - Aromatic Malt 35 20 6.3%
kg0.25 Belgian - Munich 38 6 6.3%
kg0.25 United Kingdom - Amber 32 27 6.3%
kg0.25 American - Caramel / Crystal 60L 34 60 6.3%
4 kg Total
Hops
Amount Variety Type AA Use Time IBU
g30 delta Pellet 6.1 Boil 60 min 22.41
g30 Falconer's Flight Pellet 10.8 Boil 5 min 7.91
זה המתכון, אני אשמח עם מישהו יוכל להמליץ איך אני ממיר את זה לגרעינים, בלי לשנות יותר מידי את התוצאה כמובן.