בעקבות מחסור במפגשים חשבתי שנוכל לקיים כל כמה חודשים מפגש מקומי על מנת להתמקצע
כלומר
נחליט על סגנון בישול שנרצה לבשל
נאפיין את הבירה ע״י קביעת הטעמים, המרקם הצבע שאנחנו רוצים עם הסגנון לקבל
נחליט על מתכון שיתאים לתוצאה הרצויה
נבשל בקבוצות או ביחידים
ולאחר מכן לכש בירה תהיה מוכנה נפגש לטעימה מודרכת
ונטעם מה קיבלנו, נשווה מול התוצאה שרצינו לקבל
ונלמד מהניסיון המשותף בכדי
שבבישול הבא נצליח לפגוע במדוייק
מה דעתכם?
הדגש על פעילות קבוצתית משותפת