אהלן חבר׳ה, בבישול הבא אני רוצה לבשל אמבר אייל צלולה (צבע אדום אדום) עם טעם מתכתי ללא כל פרותיות (טוב נו אולי ממש טיפה) סוג הבישול הוא מזרעים בלבד... אשמח לשמוע רעיונות עצות ואיפה יש חנות חומרי גלם באיזור עמק יזרעאל (נהלל) כי אני כבר באיזור תודה לכולם. יש מקרר תסיסה לא לדאוג
אמבר אייל
שבת, 05/10/2014 - 23:24
ראשון, 05/11/2014 - 07:48
#1
"טעם מתכתי " בבירה בד"כ נחשב לטעם לוואי בלתי רצוי.
תסביר למה כוונתך
ראשון, 05/11/2014 - 08:09
#2
לא ידעתי, בכל מקרה, הכוונה היא לבירה ללא טעם פירותי ושלא תהייה מתוקה.
ראשון, 05/11/2014 - 08:19
#3
תשתמש בשמרי אייל "נקיים" כמו US05 בטמפ תסיסה נמוכה יחסית או תבשל לאגר. כך תמנע מטעמים פירותיים.
ראשון, 05/11/2014 - 08:25
#4
תודה נועם, יש למישהו אולי קו מנחה לגבי הלתת?
ראשון, 05/11/2014 - 08:29
#5
ראשון, 05/11/2014 - 14:05
#6
חומרי גלם הכי קרוב לעמק זה באיזור תעשיה ברלב- ליד צומת אחיהוד (כן, זה רחוק). לפני שנים רבות היה ברמת ישי.