שלום לכולם
סיימתי ליישן בירה מסוג בארטון אייל, במיכל יישון למשך תקופה של כמה חודשים. כעת אני רוצה להעביר את הבירה לבקבוקים וגם להגיז אותה באופן המסורתי עם הוספת סוכר.
השאלות התחילו לצוץ לי כאשר חשבתי על יישון הבירה, ועל כך שהשמרים בוואחד תרדמת (מי שנשאר).
לא הצלחתי למצוא מידע בספרים ובאינטרנט כיצד עשו בבארטון המסורתית. האם הוסיפו שמרים חדשים לקראת הבקבוק או שסמכו על השמרים שיש בבירה?
מה אתם חושבים?
האם צריך להוסיף שמרים או לא?
הבירה התיישנה במיכל הסקנדרי כבר יותר מארבעה חודשים