קולד קראש מוגזם הרג את השמרים?

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/13/2011

שלום חברים

לאחרונה הכנתי בירה בלגית עם שמרים מסוג T-58

עם סיום בתסיסה המיכל קורר ל 2 מעלות למשך שבוע  

האם שרדו מספיק שמרים לביקבוק

האם חיוני להוסיף מנת שמרים נוספת

עודד

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

אין כל בעיה.

קולד קראש בסך הכל מצליל בירה, אך לא מסנן אותה. כלומר, עדיין יש לך שמרים בבירה ולא אמורה להיות בעיה בקשר תסיסה.

 

If you don't stand for something

You will fall from anything