היי חברים,
אני מתחיל לחשוב על בירת קיץ כלשהיא, ונזכרתי באלכסנדר אמברה. שהייתה לי מאוד מאוד מאוזנת ונעימה.
אבל מה... יש ברשת אין סוף מתכונים לסגנון הזה. ורובם עם אלכוהול גבוה 6-8% למרות שהמקורות מדברים על בירה די קלה לשתיה, מרווה עם אחוזי אלכוהול צנועים. (דמיינו מישהו מפרק טריפל או דובל ו לצהריים ואז מנסה להחזיק חרמש- ישר.. לא נשמע מבטיח.. נכון?)
בכל מקרה- האם למישהו יש קלון טוב לאמבר של אלכסנדר או דומה. ומוכן לחלוק את מתכונו איתנו? כאמור- לא הצלחתי להינעל על משהו מבטיח עד כה.