אהלן,
שתיתי הרבה פורטרים טובים עם טעמי קלייה ושוקולד מובהקים כמו שאני אוהב,
אבל לא בכולם היה ממש ניתן להריח את הארומות האלה בצורה כל כך מובהקת.
דוגמא מצוינת לרובסט פורטר עם ארומות קלויות משגעות - אלכנסדר בלאק.
אני לא חושב שבבירה הזאת יש כמויות מטורפות של לתת שרוף - רוסטד או בלאק פטנט, אבל איכשהו יש לריח נוכחות.
האם יכול להיות שעושים מיצוי נפרד לגרעינים הקלויים, וממש כמו בכשות או בנותני ריח אחרים, מוסיפים בסוף הרתיחה?
האם מישהו הצליח להגיע לזה פעם ויכול לשתף?