שלום לכולם, שמי גרי ואני חדש כאן בפורום. אני מבשל בירה כבר 4 שנים יחד עם שני חברים (בנצי ועמי). עד לא מזמן סברתי שאנחנו די בודדים בתחום ולשמחתי מצאתי את הפרום המדהים הזה שמלא בתוכן, בהמלצות, דברים שימושיים ופעילויות מעניינות. אנחנו מתמחים כרגע בבירות לאגר וסטאוט. לארונה התחלנו לשדרג את הציוד ואנחנו בשלבי הקמת מערכת לבישול 100 ליטר. בנוסף אנחנו רוצים להתחיל בבישול IPA . בנוסף יצרנו לוגו ובחרנו שם למבשלה אשמח לשמוע מה דעתכם על הלוגו והשם לפני שאנחנו מתחילים להכין תוויות לבקבוקים. אומנם הלוג הוא לא סטנדרטי ולא בשטנץ של הבירות התעשייתיות אבל גם הבירות שלנו אינם כאילו. להתראות גרי