מעבר לברלין

3 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

רבי פנחס
תל אביב יפו
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/23/2013

שלום לכולם,

אני עובר בקרוב לברלין ומקווה להמשיך עם חיידק הבירה גם בגולה.

האם למישהו יש מידע כלשהו לגבי בישול בירה ביתי בברלין? (חנויות ציוד וחומרים, קהילות, מבשלות בירה מעניינות באזור או כל דבר אחר). 

תודה!

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

אני חושב שבגרמניה באופן כללי התחביב עדיין לא תפס. יש לי כל מיני ניחושים לגבי הסיבות לכך אבל הם רק ניחושים - הבירה מאוד זולה וגם טובה, נדמה לי שזה לא לגמרי חוקי (יש מגבלה על הכמות שמותר לבשל), אופי (הכללה גסה - אם אין להם תנאים לבישול בדיוק לפי הספר, עדיף לא לבשל בכלל). מצד שני, אני יודע לפחות על בשלן אחד במינכן (שכן של קרובי משפחה שלי).

בנסיעה הקודמת שלי למינכן, קניתי שמרים נוזליים מהחנות הזאת: http://www.ludwigs-sudhaus.de/. אני חושב שבחיפושים שלי אז מצאתי בערך עוד חנות וחצי...

שיהיה בהצלחה!

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

Location

רבי פנחס
תל אביב יפו
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/23/2013

תודה רבה.