אני וחבר בישלנו חיטה ויצא לטעמנו לא טוב (בטח בגלל שהתסיסה הייתה ב23-24 מעלות). אנחנו ננסה חוויה מתקנת, עכשיו שיש לנו מקרר שהתקנו עליו בקר טמפרטורה חיצוני.
אלה השאלות:
1.השמרים שיש לנו הם WB-06. באיזה טמפרטורה הכי כדאי להתסיס? הרצתי חיפוש וראיתי תוצאות שונות לשאלה הזו, אשמח לתשובה ממישהו שניסה את השמרים
2.אנחנו מתסיסים במיכל של 10 ליטר כי זה מה שנכנס במקרר. קודם התססנו ב20 ליטר. התסיסה במיכל של 10 ליטר תהיה מהירה יותר?
3.אנחנו מתכוונים לתבל את הבירה בפירות. מניסיון שלכם מה עובד? חשבנו על בננה ומלון
4.בתיאוריה- מה יהיה ההבדל אם אני אכניס לתירוש קליפות תפוז או פשוט אסחט אליו תפוז?