שלום לחובבי ציון, תקופה שאני לא מגיב כאן אך בהחלט עוקב בשקט.
נתקלתי בשתי שאלות חשובות.
קודם כל אודה לכולם פה על הידע שהענקתם לנו ועל הבירות המעולות שיוצאות בכל פעם.
שאלותיי:
קיבלתי המלצה חמה על הבירה הנ"ל
http://www.brasserielefebvre.be/en/product/14/moeder-overste
רציתי לדעת האם מדובר האייל או בלאגר ולמצוא את המתכון של הבירה.
נגמר לי ג'ריקן 5 ליטר של האלכוהול שהיה לי ומסתבר שהמחיר היום מגיע ל900 שקלים כמעט. רכשתי בהמלצת החנות חן שמואלי ביסולפיט. אני מודע לעניין שזה חומר שמשמש ליין אחר רציתי לדעת את הוראות השימוש בחיטוי כרגע קיבלתי הסבר של שני גרם לעשרה ליטר מים נראה לי קצת תמוה.
מהן הוראות השימוש מבחינת כמויות ואפקטיביות?
אגבאנחנו מבשלים biab וברצוני לתפוק שק חדש, מהם שמות הבדים המומלצים וכיצד מבטאים אותם? מדוע חיתול אינו מתאים לבישול?
תודה לכל מי שיקרא ולכל מי שיענה :)