מחר אני מתכוון לבשל ואני מתלבט בעניין כהמלט בשעתו. מצד אחד עד היום פיזרתי את השמרים היבשים והתוצאות היו בסדר גמור. מצד שני אני קורא המלצות להרטיב את השמרים (ובראשם Palmer שמציג את זה כחלק בלתי נפרד מהתהליך). גם הדעות בפורום אינן חדמשמעיות. הייתי שמח לשמוע דעה מלומדת ונחרצת בעניין בעיקר ממי שהתנסה באופן מבוקר בעניין וגיבש דעה חדמשמעית.
להרטיב לא להרטיב? זו היא השאלה !
להשלמת הנתונים אני מתכוון לבשל בירת חיטה (פשוטה) והשמרים שאשתמש בהם הם כמובן Safbrew WB06