Sestos -ds1 מישהו מכיר את הבקר הזה?

8 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/14/2014

מישהו יכול להציל אותי?  קניתי את הבקר הזה השקעתי ובניתי לו קופסה עם קונטקטור והכול.. לא מצליח להבין איך לכוון אותו .. יש מישהו שיודע דבר בענין? 

תודה למי שיציל אותי

גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

חפש פה בפורום "PID", תמצא כמה שירשורים שיכולים לפחות להיות נקודת התחלה במסע שלך. חוץ מזה, הבנתי שהבקר אמור להיות להגיע כשהוא מוכן לשימוש אז אולי עדיף לתת שאלה יותר ספציפית (מה אתה מנסה לכוון למשל).

שיהיה בהצלחה!

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

ס. שמש's picture
Offline

Location

hagaon
pardes hana
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 09/18/2012

הי

יעזור אם תצרף לינק של הבקר לשאלתך,
לכל בקר יש את ה"קטע" שלו. 

Smile

 

בתסיסה: dark boston lager  בחבית:בירת חיטה, רובוסט פורטר. APA, סיידר תפוחים.

גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

האמת נראה לי שמצאתי את התשובה, אבל אני באמצע בישול ולא יכול לקרוא את הכל.

ספר לנו אם זה עזר:

http://auberins.com/images/Manual/Manual%20version%203.4.pdf

שהגעתי אליו מפה:

http://www.thehomebrewforum.co.uk/showthread.php?t=25457

 

מקווה שזה יעזור במשהו.

:-)

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/14/2014

http://www.sestos-hk.com/english/download/d1s-en.pdf

זה הבקר.. אני לא מצליח לגרום לו לשמור לי על הטמפרטורה בצורה טובה..

אני יודע שהוא מסוגל לעשות את זה רק לא מבין איך לעשות זאת..

אני מבשל באצים של 25 ליטר בBIAB  ככה שיוצא לי לעבוד עם כ-40 ליטר מים שצריך לשמור אותם על

טמפרטורה של מאש

רוני ולדמן - מבשלת רות's picture

Location

נחל יבנאל 14
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/17/2013

הי יובל,

יש לי בדיוק בקר כזה וגם אני מבשל BIAB.

היתה לי בדיוק בעיה כזו, שנבעה ממיקום הרגש מתחת לגוף החימום, דבר שגרם לזיוף במדידת הטמפרטורה ושיגע את הבקר.

פתרתי את זה ע"י תוספת משאבה וכעת עובד מצוין.

כדאי גם לעשות כיול אוטומטי של הבקר אם לא עשית.

לא  יודע מה מקור הבעיה שלך, אם תתאר לי את מבנה המערכת אולי אוכל לעזור.

האם הבקר מודד את הטמפרטורה הנכונה בהשוואה לטרמומטר רגיל?

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/14/2014

היי רוני.. המערכת היא בעצם מיכל נירוסטה 60 ליטר שבתוכו מסננת נירוסטה גדולה.. בתחתית המיכל יושב לו גוף חימום 3kw .. יש לי מנוע 10 rpm מאוד חזק שבקרוב ההולך להתחבר עליו מין משוט ערבוב.. אני מבין שיש הבדל בין הטמפרטורה למטה לטמפרטורה למעלה ( למעלה יותר חם אצלי) .. אתה אומר שזה יוצר בלבול בבקר? אם אני יכניס מנוע שבעצם יעשה את אותה פעולה של סרקולציה הבקר לא ישתגע? .. בנוסף הוא נדלק ונכבה בקצב מטורף.. כול כצה שניות גם אם הוא עבר את הטמפרטורה שהוא כוויל.. 

רוני ולדמן - מבשלת רות's picture

Location

נחל יבנאל 14
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/17/2013

זה שהבקר נדלק ונכבה גם כשהוא עובר את הטמפרטורה זה מצב נורמלי.

עוד לא הבנתי בדיוק מה התופעה, האם הטמפרטורה מזייפת לעומת מדידה בטרמומטר, האם היא משתוללת, האם היא עוברת את נקודת היעד ובכמה?

היכן ממוקם רגש הטמפרטורה שלך?

ברור שלמעלה יותר חם, מים חמים עולים למעלה.

סירקולציה תשפר את אחידות הטמפרטורה, וגם תשפר את יעילות המאש.

כיול עצמי ראה בהוראות, תחת operation procedures, סעיף 3.

כדאי לעשות את הכיול כאשר הסיר מלא במים פחות או יותר באותה כמות שאתה מבשל בדרך כלל.

גם אז זה לא בדיק אותו מצב כמו במאש עצמו, כי אז יש גם גרעינים, ואלה משנים את התנאים.

בכל מקרה, הבקר לומד כל הזמן תוך כדי תנועה, ואם התנאים יהיו קבועים הוא ישתפר כל הזמן.

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/14/2014

מה הסדר פעולות לכיוול אוטומטי?