הגשת בירה לתחרות "בתסיסה"

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
תמיר באני's picture

Location

בת-ים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 09/22/2013

אז אני הולך לשאול עכשיו שאלת קיטבג, אבל מכיוון שאני לא יודע כלום על התחרות, אני אשאל בכל זאת.

 

ראיתי את הסגנונות שמתחרים השנה.

בישלתי רובסט פורטר והיא לא קולעת לאף אחד מהסגנונות, הכי קרוב לזה זה הIrish Dry Stout.

האם שווה להגיש אותה בכל זאת תחת הקטגוריה הזאת?

 

אני כמובן מעוניין לשלוח אותה לצורך פידבק בלבד, ואני גם דיי גאה בה על הדרך.

האם אני אקבל פידבק מלא בכל מקרה?

ס. שמש's picture
Offline

Location

hagaon
pardes hana
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 09/18/2012

בפעם הקודמת ניצבתי בפני אותה דילמה. בדיוק עים הבירה הזו..

לשימחתי קיבלתי משוב מלא שעזר לי לשפר את הבירה.

 

בהצלחה!!

בתסיסה: dark boston lager  בחבית:בירת חיטה, רובוסט פורטר. APA, סיידר תפוחים.

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

אני מאמין שקיבלת משוב מתאים כיוון שהגשת לסגנון של לונדון פורטר, ולכן הייתי קרוב לסגנון.

תמיר מדבר על שני סגנונות שונים ולכן הניתוח שהוא יקבל יהיה ביחס למאפיינים של סטאוט יבש. הם לא ינתחו את הבירה לפי המאפיינים של פורטר

If you don't stand for something

You will fall from anything