היי לכולם
בישלתי בירת חיטה רכז+גרעינים
לא הוספתי סוכר
הוספתי 10 גר׳ גרידת תפוז
16 ליטר מים
שמרים s33
את המאש ניסיתי לשמור על 67
קירור עם 6 ליטר קרח פלוס עירבוב לטמפ׳ 25 מעלות והוספת שמרים
תסיסת טמפ׳ החדר נעה בין 25-27
בתאריך og 1.052 15.6
fg 1.020 23.6
יצאה לי בירת ילדים עם 4.1% אלכוהול
כמה שאלות
אני אבדוק גרביטי עוד יומיים כדי לראות אם היא באמת הסתיימה
במידה והגרביטי לא ישתנה שווה לתת ניעור למרות שטמפ׳ החדר חמה יחסית?
זו תוצאה של סוכרים ברכז?
יש דרך לעלות את אחוז האלכוהול בזמן התסיסה?
ואיך זה קרה? :)
תודה רבה