בירה מקיט והשפעת מזג האויר החם

6 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/07/2014

שלום לכולם,

אני חדש בתחום הכנת הבירה, יצא לי להכין פעמיים שלוש בירה מקיט(בירה חיטה).
יש לי עוד קיט שאני מעוניין להכין.
האם למזג האויר החם ישפיע על אופן התסיסה של הבירה?
האם יכולות להיות בעיות ?

Offline

Location

יאיר כ"ץ 10
חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2013

כן, טמפ' משפיעה על כל סוג שמר בצורה שונה, וכל סגנון דורש טמפ' שונה.

יש פה המון דיונים על שמרים ובזמן האחרון היה דיון על שמרי חיטה, עיין שם.

Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/07/2014

תודה, אז כדאי להמתין לימים יותר נעמים להכנת הקיט?
במידה ואין לי איך לקרר את החדר שנמצאה דלי התסיסה

Offline

Location

יאיר כ"ץ 10
חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2013

http://www.zion.e-snif.com/content/%D7%94%D7%A8%D7%92%D7%AA%D7%99-%D7%90...

הכל חשוב, אבל במיוחד התגובה של תומר רונן.

תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

+1

 

Offline

Location

אורנית
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/29/2010

ראשית אפשר להירגע עם כוס בירה ביתית קרה.

שנית , גם אם עדיין אין לך מקרר תסיסה  או חדר ממזג, זו לא סיבה להימנע מבישול בירה.

את מיכל התסיסה תשים בחלק פנימי של  הבית שלא משתנה בו הטמפרטורה הרבה כתלות בנעשה בחוץ.

עטוף את המיכל במגבת רטובה. התאדות המיים תקרר את מיכל התסיסה.  המהדרין מפעילים מאוורר.

אפשרות אחרת היא לשים את מיכל התסיסה בתוך מיים  קרירים.

ליאור - הברון's picture

Location

מזל אריה 2
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2012

תלוי עד כמה חם בחדר, אם זה לא מגיע ל26 מעלות אז אפשרי להתסיס, אם יותר אז כדאי לנקוט בשיטות קירור כמו שכתבו פה, או להחליף שמרים לשמרי BELLE SAISON שעמידים יותר לטמפ' גבוהות (ואז גם תצא לך בירה יותר טעימה)