קנייה של סיר נירוסטה 25L

4 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

חי חביב
באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/15/2014

אהלן..

אני מבשל די מתחיל ( 2 בישולים ) ויש לי סיר של 12L שאני מבשל בו ואחר כך מוסיף עוד 8L להשלים ל20. 

רציתי לשאול עד זה משנה לטעם של הבירה והאם שווה להשקיע בקנייה של סיר חדש..

תודה לעונים!

Offline

Location

יאיר כ"ץ 10
חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2013

לא משנה מדי לטעם של הבירה, אם המים להשלמה רתוחים ויחסית סטריליים, אחרת זו סכנה לזיהום בנוסף לטעמי הכלור שמתנדפים ברתיחה.

אם כדאי לקנות? 

תלוי בך.

Location

חי חביב
באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/15/2014

אוקי סבבה. אפשר להשתמש במים מינרלים במקום להרתיח?

Offline

Location

יאיר כ"ץ 10
חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2013

אמנם זה נראה סטרילי, אבל בכלל לא בטוח שזה כך (היה דיון על זה בפורום, עיין שם).

מעבר לכך, גם אם זה סטרילי זה מים עם מינרלים שלא בהכרח רצויים בבירה.

משהו שעושים לעומת זאת (לא ניסיתי, תבדוק עם אלו שכן ניסו) לוקחים קרח מתחנות דלק (אדון קרח) ומקררים ככה את התירוש+מדללים אותו.

Offline

Location

בן גוריון
רמלה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/15/2014

גם אצלי יש בעיה עם חוסר ציוד. משתמש עם סיר של 12 ליטר. מה שאני עושה: מרתיח 12 ליטר מיים יום לפני. משאיר בסיר עם מכסה עד שהתקררו. מעביר למיכל תסיסה קטן ( של 10 ליטר) מחוטא , סוגר מכסה וסם ללילה במקרר.