שלום לכולם,
שמי ג'יוואן ואני מבשל מתחיל.
המתכון שלי :
560 גר' לתת גרוסים טריפל בלגי
35 גר' כשות 6.2% willamete
15 גר' שמרי בירה t-58
170 גר' סוכר תירס
3 קג רכז לתת
בישול של 20 ליטר בירה.
השאלה שלי:
אני מעוניין להוסיף לבישול תאנים מיובשות, ממה שראיתי במתוכונים שונים נאמר כי יש להוסיף את התאנים ב10 דקות האחרונות של הבישול.
כמה יש להוסיף בשביל להרגיש טעם או סיומת של תאנים?
האם הסוכר שקיים בתאנים עצמן לא יפגע בתהליך התסיסה (אובר תסיסה)?
שיהיה המשך יום נעים ושקט