שלום לכולם,
רציתי להתייעץ בנוגע לבישול שאני עושה מחר.
אני מתכנן לבשל בירת חיטה בלגית ואני מתלבט על איזה שמרים יבשים לשים. על הפרק יש את S-33 / T-58. מה דעתכם בנושא?
למישהו כבר יש ניסיון בשימוש בשמרים האלו בבירת חיטה בלגית?
שמרים יבשים לבירת חיטה בלגית?
S-33 עדיפים, תשתמש בשני שקיות
בכדי שתגיע לfg נורמלי
אני לא מת עליהם אבל זה מה יש
אפשר להשתמש במינכן וWB-06 בטמפ תסיסה
נמוכה וזה גם יוצר בירה מעניינת
S-33 עדיפים, תשתמש בשני שקיות
בכדי שתגיע לfg נורמלי
אני לא מת עליהם אבל זה מה יש
אפשר להשתמש במינכן וWB-06 בטמפ תסיסה
נמוכה וזה גם יוצר בירה מעניינת
למה להשתמש בשתי שקיות?
לא מדובר בבירה עם צפיפות גבוהה.
שקית אחת של S33 אמורה לעשות את העבודה ללא בעיה.
חיטה בלגית שבישלתי לפני חודשיים והותססה עם S33 התחילה ב-1.045 וסיימה ב-1.010 (AA=78%).
טמפרטורת מאש 66 מעלות.
אני חושב שהוא מתכוון לכך שהאטניואטיביות של 58 ממש נמוכה ובגלל זה, אבל אני בכנות לא יודע אם זה "עובד ככה".
מחיפוש קצר ברשת נראה כי אנשים מצליחים להרבות שמרים מבקבוקי הוגארדן, שווה בדיקה.
תגובה מאוחרת, אבל אני חושב שWB06 בטמפ' נמוכה (16C) הם פתרון סביר.
גלעד, במה השתמשת בסופו של דבר?