אהלן.
90% מהמתכונים שמצאתי ברשת משתמשים בFlaked Barely לMouthfeel ועמידת ראש קצף.
אני לא חושב שראיתי את המוצר הזה בארץ, מהי התשובה הישראלית לזה?
במה אתם משתמשים בסטאוט שלכם על מנת לפצות על החוסר במרכיב הייחודי הזה?
חשוב לציין שמדובר בIrish Dry Stout ואין לי כוונה להשתמש בלתת קריסטל. כמו כן, גם לא בשיבולת שועל או פתיתי שיפון.
ראיתי איזה קלון ברשת לBeamish שמשתמש בלתת חיטה, אני מניח שזה עוזר לראש הקצף, אבל זה בטח לא מוסיף לתחושת הפה הקטיפתית.