היי,
בישלתי לפני בערך חודשיים בירת belgian dark strong ale עם שמרי WLP500,
אחרי חודש בפריימרי ועוד מעט חודש בסקונדרי אני אצטרך לבקבק אותה,
רציתי לשאול האם כדאי להוסיף שמרים בעת הביקבוק ואם כן אז איזה?
כשהעברתי את הבירה לסקונדרי קצרתי את השמרים אבל אני לא יודע עד כמה עשיתי את זה טוב (פעם ראשונה שלי) ואני מפחד שהשמרים יהיו מזוהמים או משהו ויהרסו את כל הבירה אם אני אשתמש בהם, מצד שני אם אני אשתמש בסוג אחר של שמרים אולי הוא יהיה עם אטניואיישן יותר גבוה ואז יהיו לי bottle bombs