גרעיני חיטה כההים

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
תאריך הצטרפות לפורום: 07/12/2014

היי אני רועי כותב חדש בפורום אבל חורש אליו כבר הרבה זמן...

אני רוצה לעשות בירת חיטה כהה אבל כל המתכונים הם עם גרעיני חיטה בהירים וגרעינים אחרים כההים (בישביל הצבע)

האם יש גרעיני חיטה כההים בארץ? או שאפשר לקלות בתנור (ואיך) 


נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
תאריך הצטרפות לפורום: 07/12/2014

תודה, אבל סתם מעניין אותי אפשר לקלות גרעיני לתת?

גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

אפשר לקלות גרעיני לתת בבית, אבל דרוש ללמוד ולהתנסות הרבה לפני שמגיעים לדרגת הקלייה הרצויה

 

אני מציע לך קודם כל להתנסות עם גרעיני חיטה קלויים שאתה קונה בשביל להבין לאיזה סוג לתת אתה אמור להגיע, והכי חשוב - להבין את הטעם שלו לאחר הבישול והתסיסה

If you don't stand for something

You will fall from anything

תאריך הצטרפות לפורום: 07/12/2014

אוקי, תודה