היי אני רועי כותב חדש בפורום אבל חורש אליו כבר הרבה זמן...
אני רוצה לעשות בירת חיטה כהה אבל כל המתכונים הם עם גרעיני חיטה בהירים וגרעינים אחרים כההים (בישביל הצבע)
האם יש גרעיני חיטה כההים בארץ? או שאפשר לקלות בתנור (ואיך)
היי אני רועי כותב חדש בפורום אבל חורש אליו כבר הרבה זמן...
אני רוצה לעשות בירת חיטה כהה אבל כל המתכונים הם עם גרעיני חיטה בהירים וגרעינים אחרים כההים (בישביל הצבע)
האם יש גרעיני חיטה כההים בארץ? או שאפשר לקלות בתנור (ואיך)
תודה, אבל סתם מעניין אותי אפשר לקלות גרעיני לתת?
אפשר לקלות גרעיני לתת בבית, אבל דרוש ללמוד ולהתנסות הרבה לפני שמגיעים לדרגת הקלייה הרצויה
אני מציע לך קודם כל להתנסות עם גרעיני חיטה קלויים שאתה קונה בשביל להבין לאיזה סוג לתת אתה אמור להגיע, והכי חשוב - להבין את הטעם שלו לאחר הבישול והתסיסה
אוקי, תודה