paradise seeds בדריי הופ

12 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

תכננתי להכניס PARADISE SEEDS לבישול שלי אבל גיליתי שאין לי.

תהיתי אם ניתן להכניס אותם לדריי הופינג.

משהו ניסה או שיש לו רעיון איך ניתן לעשות זאת?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

זה נקרא grains of paradise

אתה יכול לנסות לעשות מיצוי במים (כמו תה) ולהוסיף את הנוזל לפני הביקבוק. 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

מה זה נותן?


נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

טעם של גן עדן?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

זרעי גן עדן מעניקים טען עדין מאוד של פלפל. אני לא חושב שהם יתרמו משמעותית לסקנדרי.

If you don't stand for something

You will fall from anything

Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

ואם אתחן אותם?

אדם - מבשלת JOYA's picture

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/18/2012

טחינה זה בוודאות, גם אם היית משתמש בהם בבישול יש לטחון. עכשיו כשהבירה קרה לצטרך להשתמש בהרבה יותר זרעים כדי שיהיה מורגש.

היית ממליץ לחכות לבישול הבא עם זה או (למקרה שממש בא לך עכשיו) לקחת איזה ליטר מהבירה ולהרתיח אותה עם הזרעים לרבע שעה ולהוסיף בחזרה.

יש שמועות שהם נותנים גם פירותיות מסויימת מעבר לפלפליות שלהם.

מה שאלכוהול לא ירפא אין לו מרפא

Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/03/2013

אני הייתי מרתיח אותם במים ל-5-10 דקות בתוך שקית כשות צפופה, שולף את השקית, ומוסיף את הסוכר הדרוש לתמיסת הפריימינג לפני הביקבוק.

כך תקבל תמיסת פריימינג עם מיצוי טעמים של התבלין.

להערכתי זה הפתרון שייתן לך תוצאה הכי דומה להוספת התבלין בסוף הבישול.

ביצעתי את התהליך הזה בעבר בהצלחה עם ג'ינג'ר וקינמון לבירת כריסטמס חורפית.


מיכל תסיסה ריק הוא מיכל תסיסה עצוב.

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

דעתי בנושא - אל תעשה כלום

שכחת שכחת - כפרות

כל הפתרונית המוצעים כאן רק יקלקלו כי בכל מקרה לא תגיע למה שכיוונת אם בכלל ידעת למה כיוונת

התבלין הזה הוא לא העיקר בבירה אלה רק מוסיף איזה שהו גוון שספק אם תדע לזהות אותו במוצר הסופי

הכי טוב תשאיר את זה ככה, תשמור כמה בקבוקים ובפעם הבאה תעשה אותה בירה רק בלי לשכוח 

ואז יהיה לך מה להשוות ומה ללמוד מכל הסיפור

אגב, לא ציינת איזה בירה בישלת שזה לפחות מתבקש בבואך לשאול שאלה שכזאת

 

אלון


Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

אכן צודק.

קודם כל בהחלט אני לא יודע מה רציתי שיצא מהוספת התבלין, זאת הפעם הראשונה שלי .

בניתי איזה מתכון של SUMMER ALE בלגי עם סיטרה ואמרילו.

זה באמת שלא הכרחי רק סתם התבאסתי שלא הוספתי ולדעתי זה בהחלט יכל להוסיף

אני אוותר הפעם על התוספת מפאת הסיבה שאני משתמש בחביות ולא מבקבק כך שזה קצת יותר מורכב המקרה זה.

חוץ מזה שאני בכל זאת מתכנן לעשות דריי הופינג.

דרך אגב אלון: שלח לי שוב את הטלפון של הבחור שעושה את הBOTTOM FALSE.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

להפך, אם אתה מחבת ולא מבקבק הרבה יותר קל לך להוסיף טעמים לאחר התסיסה.  ישירות לקג. 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

בכל הקשור להוספת תבלינים לבירה אני מעדיף לעבוד בשיטה של הכנת תמציות טעם.

אני משרה את התבלינים שאני רוצה עם וודקה ללא טעם. נותן לזה לשבת בתוך צנצנת למשך שבועיים - שלוש, ואז מוסיף את תמצית הטעם למיכל הסקנדרי לפני הביקבוק.

If you don't stand for something

You will fall from anything

Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

תודה לכולם!