שלום ,
אני מעוניין לקנות ערכת ציוד לבישול (מורחבת לפי גדי בבירדי, מלאה לפי רשף). האם לפי נסיונכם יש הבדל מהותי באיכות הציוד והחומרים אצל גדי או רשף? אולי ממליצים לקנות ממישהו אחר?.
תודה,
אמיר
שלום ,
אני מעוניין לקנות ערכת ציוד לבישול (מורחבת לפי גדי בבירדי, מלאה לפי רשף). האם לפי נסיונכם יש הבדל מהותי באיכות הציוד והחומרים אצל גדי או רשף? אולי ממליצים לקנות ממישהו אחר?.
תודה,
אמיר
שניהם בסדר גמור.
מסכים עם אי זי ומדגיש את "למתחילים"
פרננדו
תודה רבה.
אכן טירון.
אשמח לשתף אחרי הבישול הראשון....
עצה שלי, בתור בנאדם שבחיים לא קנה ערכה.
קודם כל תבין לפרטי פרטים את רכיבי הערכה שאותה אתה קונה, ואולי תגלה שחלק מן הרכיבים אתה יכול לאלתר או להסב בקלות מדברים שכבר נמצאים בבית, ומה שלא אנשים בפורום ישמחו לנדב לשימוש חד פעמי שיעזור לך להבין האם באמת כדאי להשקיע בבישולים ראשונים, או לחכות ולראות אם באמת "נדבקת" בחיידק
דרור
מה כבר יש לאלתר? דלי של 30 שח? נשם של 10 שח? הידרומטר ? בשלם הראשוני כדאי להשקיע זמן בלימוד ולא באילתור.
מה שאפשר אפשר, וזה כיף וחיסכון,
הרי כמעט כל דבר שאנו בונים הוא אילתור בצורה כלשהי, אפילו אם מקובל לבצע כך בכל העולם, הרי אפשר לקנות הכל מוכן בסופו של דבר....גם בירה, אנחנו בעצם מאלתרים בירה- חשבתם על זה פעם?
דורו זה נכון אבל בשלב הכל כך התחלתי כשעוד לא ממש יודעים איך בכלל מבשלים בירה קצת מוקדם מידי לאלתר. למרות שלא מתים מטעויות פשוט משלמים עליהן. אז כבר עדיף לשלם על דלי נורמאלי. אני למשל, עד היום משתמש בדלי הלבן שקניתי מגדי בתור מיכל תסיסה (שלדעתי לא ממש מציעה למטרה זאת) כמיכל ביקבוק. חוץ מזה אף פריט כבר לא משמש אותי מאותה ערכת מתחילים.
שיהיה בהצלחה
ספר איך היה
עצה אחת יש לי
נסה להצטרף לבישול של מישהו אחר(יש פה עשרות שישמחו לארח) לפני שאתה מתחיל
ובעצם גם אחרי הבישול הראשון זה טוב
כמות הניואנסים בבישול פשוט עצומה ואפשר ללמוד המון רק מהתבוננות
<למדתי המון בברופארטי>
מניסיון אישי : שניהם בסדר גמור. לך לקרוב מבינהם