שאלה לגבי ערכת ציוד למתחילים

9 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

אורנית
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/29/2010

שלום ,

אני מעוניין לקנות ערכת ציוד לבישול (מורחבת לפי גדי בבירדי, מלאה לפי רשף). האם לפי נסיונכם יש הבדל מהותי באיכות הציוד והחומרים אצל גדי או רשף? אולי ממליצים לקנות ממישהו אחר?.

תודה,

אמיר

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

שניהם בסדר גמור.

Saint's picture
Offline

Location

נילי
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/24/2010

מסכים עם אי זי ומדגיש את "למתחילים"

פרננדו

Offline

Location

אורנית
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/29/2010

תודה רבה.

אכן טירון.

אשמח לשתף אחרי הבישול הראשון....

דרור ספיר's picture

Location

Denver
United States
תאריך הצטרפות לפורום: 01/28/2010

עצה שלי, בתור בנאדם שבחיים לא קנה ערכה.

 

קודם כל תבין לפרטי פרטים את רכיבי הערכה שאותה אתה קונה, ואולי תגלה שחלק מן הרכיבים אתה יכול לאלתר או להסב בקלות מדברים שכבר נמצאים בבית, ומה שלא אנשים בפורום ישמחו לנדב לשימוש חד פעמי שיעזור לך להבין האם באמת כדאי להשקיע בבישולים ראשונים, או לחכות ולראות אם באמת "נדבקת" בחיידק

 

דרור

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מה כבר יש לאלתר? דלי של 30 שח? נשם של 10 שח? הידרומטר ? בשלם הראשוני כדאי להשקיע זמן בלימוד ולא באילתור.

דרור ספיר's picture

Location

Denver
United States
תאריך הצטרפות לפורום: 01/28/2010

מה שאפשר אפשר, וזה כיף וחיסכון,

הרי כמעט כל דבר שאנו בונים הוא אילתור בצורה כלשהי, אפילו אם מקובל לבצע כך בכל העולם, הרי אפשר לקנות הכל מוכן בסופו של דבר....גם בירה, אנחנו בעצם מאלתרים בירה- חשבתם על זה פעם?

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

דורו זה נכון אבל בשלב הכל כך התחלתי כשעוד לא ממש יודעים איך בכלל מבשלים בירה קצת מוקדם מידי לאלתר. למרות שלא מתים מטעויות פשוט משלמים עליהן. אז כבר עדיף לשלם על דלי נורמאלי. אני למשל, עד היום משתמש בדלי הלבן שקניתי מגדי בתור מיכל תסיסה (שלדעתי לא ממש מציעה למטרה זאת) כמיכל ביקבוק. חוץ מזה אף פריט כבר לא משמש אותי מאותה ערכת מתחילים.

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

שיהיה בהצלחה

ספר איך היה

 

עצה אחת יש לי

נסה להצטרף לבישול של מישהו אחר(יש פה עשרות שישמחו לארח) לפני שאתה מתחיל

ובעצם גם אחרי הבישול הראשון זה טוב

 

כמות הניואנסים בבישול פשוט עצומה ואפשר ללמוד המון רק מהתבוננות

 

<למדתי המון בברופארטי>

 

brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מניסיון אישי : שניהם בסדר גמור. לך לקרוב מבינהם

אדי סער