אהלן, יש לי כמה קצוות שאני רוצה לסגור ואשמח אם תעזרו בנושא..
1.אם נתתי לבירת חיטה לשבת בבקבוקים במשך שבועיים בטמפ׳ של 20 מעלות, ואחרי זה הוצאתי את הבקבוקים ממקרר התסיסה והיא פתאום עוברת לטמפ׳ של 26 מעלות- זה פוגע בה באופן משמעותי? בכל מקרה אחרי כמה זמן עדיף לא לשתות בירה שישבה בתנאים כאלה?
2. בישלתי סטאוט, הבנתי שמומלץ ליישן אותו בטמפ׳ של 3-4 מעלות. אם אני מיישן אותו חודש בטמפ׳ כזאת ואחרי חודש מוציא אותו לטמפ׳ החדר- זה יפגע בבירה? (ברמה שעדיף מההתחלה לשמור אותה בטמפ׳ החדר?)
3.באופן עקרוני - כל סוג בירה עדיף ליישן בטמפ׳ נמוכה (3-4 מעלות) אחרי שהיא הבשילה?