שלום,
ברשותי מיכל נירוסטה בנפח 60 ליטר.למיכל זה אין ברירה והוא יהפוך לסיר הבישול שלי.
אני מתלבט לגבי הדרך בה אשתמש במיכל.
אפשרות א' לבנות מתקן בדומה לזה שרועי בנה (רועי, אל דאגה אציין אותך כמקור ההשראה)
אפשרות ב' להשתמש במיכל כסיר בישול בלבד ולהשתמש בצידנית להשריית הגרעינים.
אפשרות ג' לבנות false bottom ולהשרות את הגרעינים בסיר (עובי הדופן הוא 3 מ"מ אם אני מעריך נכון)
(האם במקרה זה אצטרך מיכל נוסף, שאליו אעביר את התירוש אחרי ההשריה?)
עדיין לא ברור אם אשתמש בגז או חשמל לחימום המים.
האם מבחינת נצילות יש הבדלים בין המערכות?
האם יש דרך נוספת טובה יותר?
אשמח לדעתכם המלומדת
תודה ושבת שלום
אבנר