שלום לכולם, אז גם אני התחלתי לבשל והתחלתי באייל בלגי כהה, עשיתי הכל לפי הספרים ולא היה תסיסה בנשם, המיכל היה בחדר סגור והיה ריח של בירה אז ישר חשדתי שהמיכל לא אטום אז סגרתי סביב כולל סביב הנשם.... עדיין יש ריח של בירה בדקתי וסה"כ נראה כי יש תסיסה. ביום חמישי יום הבישול 1.060 ביום שישי בדקתי והיה 1.042 ושוב בשבת 1.028 כך שיש תסיסה.
מאיפה יכול להיות כניסה של אויר למיכל? שאני לוחץ קצת על המיכל אני כן רואה תזוזה בנשם.
חפרתי מספיק להיום ☺