מנוחת דיאצטיל

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

באיזו טמפרטורה ולאיזה זמן יש לעשות מנוחת דיאצטיל בלאגר?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

מנוחת דיאצטיל 15-16 מעלות, במשך יומיים.

If you don't stand for something

You will fall from anything

Offline

Location

אורנית
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/29/2010

מפאלמר:

. To remove any diacetyl that may be present after primary fermentation, a diacetyl rest may be used. This rest at the end of primary fermentation consists of raising the temperature of the beer to 55-60 °F for 24 - 48 hours before cooling it down for the lagering period.

Offline

Location

אורנית
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/29/2010

מפאלמר:

. To remove any diacetyl that may be present after primary fermentation, a diacetyl rest may be used. This rest at the end of primary fermentation consists of raising the temperature of the beer to 55-60 °F for 24 - 48 hours before cooling it down for the lagering period.

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בבישול ביתי אפשר גם לחכות עוד, נגיד שבוע, בטמפ התסיסה המקורית. אני מאמין שהזמן הזה יאפשר לשמרים לאכול גם את הדיאצטיל

עד כמה שאני מבין מנוחת דיאצטיל זה לבישול מסחרי בו מיכל התסיסה מהווה צוואר בקבוק