מקרה שהיה כך היה: אחרי בישול אייריש רד אייל ברכז, העברתי את הנוזל הרותח לדלי תסיסה עם מים קרים והנוזל הגיע לטמפ' של 50 צלזיוס בערך. לאחר לילה במקרר הגיע ל20 מעלות. כאשר באתי להכניס את השמרים הבחנתי בקצף בשכבה העליונה של הנוזל ובריח שונה, לא ממש חמוץ. יש לציין שאני מקפיד על הליכי חיטוי גרמניים.
האם מישהו שמבשל נו צ'יל נתקל בתופעה זו בעבר?
אני יודע שיכול להיות שהקצף והריח מקורם בתסיסה מחיידים ושמרים תועים שהגיעו לנוזל, עדיין מקווה שלא..
אשמח לכל התייחסות, תודה :)
רועי- בירה רחביה