שלום לכולם.
שתי שאלות:
אני רוצה לקנות בקר למקרר כדי להתסיס בו בירה, לשם כך עליו לעמוד בקריטריונים קפדניים:
1) אמין (לא יתקלקל אחרי חודש ולא ישרוף את המקרר...)
2) פשוט (גם בהפעלה וגם בהתקנה)
לאחר קריאת כל פוסט בערך שיש בו את המילה "בקר" חשבתי על הבקר הזה: http://www.ebay.com/itm/MH1210B-220V-10A-Mini-Digital-Temperature-Controller-Thermostat-Aquarium-Alarm-/291035161366?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43c30c2316
מישהו מכיר אותו? אם לא, משהו טוב אחר?
דבר שני, אני שוקל לעבור לבישול בBIAB, כמה גדול צריך להיות הסיר כדי להגיע בסופו של דבר לכמות בירה נורמלית (לדוגמא, סיר של 20 ליטר יספיק לכמה ליטר של בירה?) אני מבין שיש כל מיני משתנים כמו קוטר הסיר, זמן הבישול והמתכון הספציפי אבל אם אפשר הערכה גסה אני אשמח. אחרי הכל חבל להתאמץ ולהשיג סיר של 20 ליטר אם זה נותן לי 2 ליטר בירה בסופו של דבר...
אשמח לעצה, נתן.