טוב אז אחרי 5-6 בישולים של המתכון לIpa בבלוג של דגן מצאתי גרסא שאני מבסוט עליה, ipa יחסית עדינה לסגנון מבחינת אלכוהול ומרירות אבל עם הרבה ארומה. קודם כל אודה לדגן על המתכון.
עכשיו לעניינו, אני רוצה לעצב איזה בירה בהירה, קלה, 5% בערך עם ארומה מודגשת ואולי לנסות להכניס נגיעות של תבלינים ( ממש עדין אבל).
בירה כזאת שגם חובבי ipa יהנו לשתות בים ביום חם וגם אנשים ששותים בדרך כלל גולדסטאר יהנו ממנה.
חשבתי להתבסס על סייזון בסגנון של מלכה ולשחק קצת, מה אתם אומרים?
רעיונות ומתכונים יתקבלו בברכה!
(אני מבשל מרכז עדיין...)
תודה, יואב.