שלום לחברי הפורום.
אתמול בערב בישלתי פורטר מעושן, ונתקלתי בבעיות
1. בסיום המשינג מדדתי גרביטי בהידרומטר, ובמקום לקבל 1.04 קיבלתי 1.005 , שיפשפתי העיניים, ובדקתי שוב, ואכן , זה המספר, בדקתי גם ברפרקטומטר, וזה היה מיותר משום שכבר לא רואה את הסקלות (או למכור אותו , או שפשוט אין ברירה ובגילי כנראה כבר צריך משקפיים)
נראה כאילו לאחר 75 דקות משינג לא מוצו כלל הסוכרים. מאד מוזר. וכאן באה שאלתי, נתקלתם פעם בתופעה כזו ? מה עשיתם כדי לפתור ?
אני הוספתי לבויל 300 גרם לתת יבש, וקיבלתי בסוף הבויל 1.04 (במקום 1.05 )
בעייה 2.
הבקר (STC 1000 )המחובר ישירות לכבל המקרר, מתפקד באופן מוזר.
הוא מנתק את הזרם למקרר למרות שהטמפ' המקרר עדיין גבוהה מזו המתוכנתת.
מוזר לא ?
תודה חברים.
שתהיה שנה טובה לכולם שנת בישולים בכמות גרעיני הרימון.
ואשמח להזמנה לבישול יחד כדי... רק ללמוד.