גיזוז

6 תגובות [לתגובה האחרונה]
brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני בטוח שהשאלה הזאת עלתה כבר וזה אפילו די מביך לשאול שאלה של מתחילים,  אבל חיפוש בפוסטים קודמים לא העלה משהו חד משמעי. השאלה היא האם יש כללים/מחשבונים/ ניסיון אישי לעניין הגיזוז, כלומר כמות סוכר תירס לנפח (אני מבשל 20 ליטר לבצ'). אני נוהג להוסיף 150-180 גר סוכר לבצ'.

תודה מראש לעונים 

אדי

אדי סער
גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

אני תמיד משתמש בזה: http://hbd.org/cgi-bin/recipator/recipator/carbonation.html?13760455#tag

גם בבירסמית' (אם יש לך) יש כלי דומה.

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תודה גילSmile

אדי סער
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תחפש בגוגל carbonation calculator

יש מלא

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תודה נועם Smile

אדי סער
brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תודה לעונים. השאלה שלי הייתה יותר בכיוון של מה הנפח הרצוי של CO2

אדי סער
גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

הי אדי

נפח ה-CO זה נתון שלפחות עבורי הוא די שקוף. במחשבון אליו קישרתי יש לצד כל סגנון את הטווח של נפח ה-CO הרצוי. אני בדרך כלל מכניס את האמצע של הטווח, עד היום עבד לא רע :)

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com