HOPBACK

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

ראשון לציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/29/2014

שלום,

ראיתי את הכלי הזה אשר מאפשר הוספת טעמים וארומה של כשות לאחר הבישול.

האם יש טעם לשימוש בכלי זה גם לאחר שהתירוש קורר לטמפרטורה של 26 מעלות בסיר ואז עובר ל HOPBACK אשר מלא בכשות ומשם ישירות למיכל התסיסה?

מהי הטמפרטוה המומלצת לעבודה איתו?

תודה,

 

אורן

 

אורן נח

דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

אם כבר להשתמש אז תשתמש בזה 

בשלב הבקבוק,

תעביר את הבירה דרך הכשות למיכל הבקבוק תוסיף מי סוכר ותבקבק

 בתסיסה הרבה מהארומה מתנדפת עם הגז 

כשהבירה קרה  יש מיצוי של שמן אתרי מהכשות שאינו מתנדף

כשהתהליך נעשהבטמפ גבוהה הגשות יכולה להוציא טעמי לוואי

Theres nothing like a good brew

Offline

Location

ראשון לציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/29/2014

תודה דניאל,

 

מה לגבי הסטריליות - כשמבשלים הסטרליות של הכשות מגיעה מההרתחה אבל במקרה הזה אין טמפרטורות כאלו - האם יש ממה לחשוש?

מה דעתך לגבי הוספת כשות למי הסוכר (לאחר הורדתם מן האש) - כמו הוספה של סוף הבישול?

 

אורן

אורן נח