סיר נירוסטה חשמלי למכירה

5 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/30/2013

היי

מעוניין למכור סיר נירוסטה בנפח 100 ליטר. הסיר מוכן לבישול עם גוף חימום חשמלי 4500W, בקר טמפרטורה אלקטרוני, ברז ניקוז תחתי וברז ניקוז נוסף מעט גבוה יותר, כדי לנקז את הבירה ללא המשקעים.
אפשר להתרשם בתמונות שמצורפות.

הסיר נבנה על ידינו מחומרים איכותיים והבישול בו פשוט, נוח ואיכותי.

מי שמועניין לקנות או לקבל פרטים נוספים יכול לפנות אלי במייל avishayc@outlook.com

אבישי כהן

 

2014-09-13 11.13.38_800x600.jpg
2014-09-13 11.13.27_600x800.jpg
2014-09-13 11.12.59_800x600.jpg
2014-09-13 11.12.33_600x800.jpg

Location

איזור בית שמש
Israel
אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

סיר מגניב!

מה המידות?

מה האורך הכולל של גוך החימום?

איך מגיעים ל4500W בלי לשרוף ת'בית, בבית רגיל?


מוטי - pepo's picture
Offline

Location

התאנה
צלפון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/26/2011

4500W זה המקסימום לחיבור חד פאזי מה שכן לדעתי יש כמה נקודות במיכל שמצריכות בדיקה

ג"ח שכזה סיכוי סביר שיגרום בזמן רתיחה או העלאת טמ"פ לקירמול יתר של התירוש ( מתלהט מידי) וטעמים שרופים

נפח סיר של 100L ומעלה מצריך סיחרור של התירוש בזמן בישור ליצירת טמ"פ בישול אחידה בסיר... בדוק

אם מתבצע בישול עם השרייה של הגרעינים בסיר זה אני לא סגור על נושא הוצאת הלתת לאחר הבישול באופן  נח במיוחד

לכל פרויקט יש אב טיפוס  .... וככה זה נראה

בהצלחה

 

ס. שמש's picture
Offline

Location

hagaon
pardes hana
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 09/18/2012

קירמול של התירוש לא קשור ישירות לעוצמת גוף החימום. ישנו פראמטר נוסף שקשור לאורך גוף החימום.
ככל שגוף החימום ארוך יותר, כך החום מתפזר בתורה שווה יותר. וסכנת הקירמול יורדת.

אני משתמש בגוף חימום של 5500 ואט (במתח 380V, תלת פאזי ,זה אפשרי) באורך מספק, בדיוק מהסיבה הזו.
כלומר, בנתון שצריך לחפש הוא היחס בין ההספק לאורך: ביחידות ואט\סמ'

בתסיסה: dark boston lager  בחבית:בירת חיטה, רובוסט פורטר. APA, סיידר תפוחים.

מוטי - pepo's picture
Offline

Location

התאנה
צלפון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/26/2011

שמש שים לב מה כתבתי ג"ח שכזה .. בהתחשב בתצלום רואים ג"ח סטנדרטי

באורך שלא מתחשבן עם לתת ומתלהט בעליית הטמ"פ , נכון שג"ח ארוך מונע את התופעה

צריך לתכנן את זה מראש

בעניין הוצאת הלתת בתום הבישול הייתי מציע לכם לבנות סיר מסננת פנימי שם תכניסו את הלתת

ותשלפו אותו בסוף בישול עם כננת או אמצעי הרבה אחר כך תגם יוכל להשאר זמן מה באוויר

כדי לנקז נוזלים ולבצע גם שטיפה של הלתת 

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/30/2013

היי

אנחנו משתמשים בסיר עם חיבור לשקע כוח ביתי ואין שום בעיה.

הגוף חימום הוא בצפיפות נמוכה כך שאין בעיה מבחינת קרמול. בכל מקרה,אנחנו משתמשים במשאבת סחרור במהלך כל הבישול. המשאבה מחוברת לברז העליון והבירה חוזרת באמצעות צינור נחושת מפתח הסיר. כך שיש סרקולציה ואין קרמול או טעמים שרופים.

זה לא אב טיפוס אלא הסיר השני שבנינו. הראשון היה בנפח קטן יותר ועליו עשינו את כל הנסיונות.