אני כבר שנה מבקבק ושוקל לעבור לשימוש בחביות.
לבנות מתקן מזיגה בתוך מקרר זה לא בשבילי- כי חשובה לי מאוד הניידות (אחרת אעדיף להישאר עם בקבוקים)
מהמידע שחיפשתי ראיתי שיש אפשרות שהחבית תהיה בטמפ׳ החדר, והיא תקורר בצינור בדרך אל הכוס. מהמידע הדל שמצאתי זה נשמע כמו האופציה הכי טובה.
הבעיה היא שלא מצאתי יותר מדי מידע עד השיטה. מה היתרונות והחסרונות שלה? (מצורף לינק אם אני לא הייתי הכי ברור)
http://zion.e-snif.com/content/%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%9F-%D7%9E%D7%96%D7%...