סוכר

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
תאריך הצטרפות לפורום: 08/22/2014

האם אפשר וזה טוב להשתמש בסוכר רגיל לפני הביקבוק? 

Location

Ramla
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/03/2014

עשיתי את זה פעם. בשורה התחתונה לקח לבירה קצת יותר זמן לתסוס והיתה מעט השפעה על הטעם (לטוב ולרע). בסך הכל זה עשה את העבודה אבל אני עדיין נוטה להיצמד תמיד לסוכר פירות. אם הבירה לא אמורה להיות יבשה מאוד אני חושב שאתה יכול לנסות ולו רק לשם הלימוד.

ליאור - הברון's picture

Location

מזל אריה 2
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2012

כן אני עושה את זה כל הזמן.

תאריך הצטרפות לפורום: 08/22/2014

טוב... ננסה. 

מה לדעתכם הסוכר הטוב לתסיסה? 

רוני ולדמן - מבשלת רות's picture

Location

נחל יבנאל 14
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/17/2013

אתה יכול להשתמש בסוכר לבן רגיל, רק שים לב שסוכר לבן נותן מיגוז גבוה בכ-10% ביחס למשקל שווה של סוכר תירס (הרגיל שמשמש בד"כ לביקבוק), אז תפחית כמויות בהתאם.