האם אפשר וזה טוב להשתמש בסוכר רגיל לפני הביקבוק?
סוכר
שלישי, 09/30/2014 - 16:43
שלישי, 09/30/2014 - 17:23
#1
עשיתי את זה פעם. בשורה התחתונה לקח לבירה קצת יותר זמן לתסוס והיתה מעט השפעה על הטעם (לטוב ולרע). בסך הכל זה עשה את העבודה אבל אני עדיין נוטה להיצמד תמיד לסוכר פירות. אם הבירה לא אמורה להיות יבשה מאוד אני חושב שאתה יכול לנסות ולו רק לשם הלימוד.
שלישי, 09/30/2014 - 18:08
#2
כן אני עושה את זה כל הזמן.
שלישי, 09/30/2014 - 19:52
#3
טוב... ננסה.
מה לדעתכם הסוכר הטוב לתסיסה?
ראשון, 10/05/2014 - 08:55
#4
אתה יכול להשתמש בסוכר לבן רגיל, רק שים לב שסוכר לבן נותן מיגוז גבוה בכ-10% ביחס למשקל שווה של סוכר תירס (הרגיל שמשמש בד"כ לביקבוק), אז תפחית כמויות בהתאם.