היי,
לא הייתי שותף פעיל בפורום מזה כמה שנים, וגם לא בישלתי כמה שנים. אני צריך קצת עזרה.
הייתי בחנות וקיבלתי מצרכים לבירת חיטה גרמנית AG. הגעתי לא ממש מוכן וקיוויתי לקבל מתכון מודפס כלשהו עם פרטים מפורטים : / אבל זה לא ממש קרה :(
בכל מקרה, קיוויתי שתוכלו לעזור לי.
הבאטצ' צריך לצאת בסופו של דבר 20 ליטר.
אני לא בטוח מה צריך להיות ה OG ומה ה FG.
אני לא בטוח בכמה מים אני צריך להתחיל את המאש. אני מבשל ב BIAB.
אני ממש ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי עם כמה טיפים ונתונים קצת יותר מדוייקים בנוגע לאיך אני אמור לבשל את זה כמו שצריך.
צירפתי למטה רשימה של כל החומרים.
תודה מראש!!
החומרים: (לפי הקבלה)
3.2 ק"ג לתת חיטה.
1.8 ק"ג לתת פילזנר.
0.2 ק"ג לתת מינכן 1.
30 גרם כשות HLT.
שמרים WB-06.