אני רוצה לנסות לבשל קלון לבירת לף בלונד,
חסרים לי השמרים הספציפיים, ולא ברור לי מאיפוא אני משיג flaked corn.
אשמח לעזרה והערות.
זה המתכון:
4.43 kg | Pilsner (2 Row) Ger (3.9 EBC) | Grain | 1 | 72.6 % |
0.38 kg | Munich Malt - 10L (19.7 EBC) | Grain | 2 | 6.3 % |
0.32 kg | Biscuit Malt (45.3 EBC) | Grain | 3 | 5.2 % |
0.25 kg | Caravienne Malt (43.3 EBC) | Grain | 4 | 4.2 % |
0.22 kg | Corn, Flaked (2.6 EBC) | Grain | 5 | 3.6 % |
Amt | Name | Type | # | %/IBU |
---|---|---|---|---|
0.49 kg | Cane (Beet) Sugar (0.0 EBC) | Sugar | 6 | 8.1 % |
25.19 g | Saaz [4.00 %] - Boil 60.0 min | Hop | 7 | 10.9 IBUs |
12.59 g | Styrian Goldings [5.40 %] - Boil 20.0 min | Hop | 8 | 4.4 IBUs |
12.59 g | Styrian Goldings [5.40 %] - Boil 10.0 min | Hop | 9 | 2.7 IBUs |
1.1 pkg | Belgian Golden Ale (White Labs #WLP570) [35.49 ml] | Yeast | 10 | - |