אז כבר מהפעם הראשונה שבישלתי בירה יש לי את הפנטזיה לבשל בירה לחבית.
לפתוח חבית עם ברז לכמה חבר'ה או למסיבה קטנה.
כמה פוסטים שראיתי פה גרמו לי לחשוב שזה לא כל כך בשמיים.
לכן אשאל כמה שאלות ברשותכם.
חשבתי כדי שזה יהיה פשוט, זול ונייד לבנות מערכת מזיגה מחבית, בלון CO2 , ברז מזיגה וקירור באמצעות תא קרח שבתוכו יסולסל הצינור כדי לקרר את הבירה.
חיפשתי קצת באתרים בארץ על חבית מזיגה וברז ומצאתי מחירים די מופקעים כ400 לפריט!!
לכן השאלות הן כאלה:
איפה קונים את החומרים לבניית המערכת (חבית, ברז, וסטים, בלון CO2 וצנרת)?
האם רעיון הקירור הגיוני ויעבוד? האם מישהו בנה מעכת דומה?
מה נדרש כדי למלות חבית מבחינת הבישול? כלומר, מה עושים אחרי התסיסה?
יש לי חוש טכני וכלים די טובים בבית לכן אני לא פוחד מבניה ואלתורים.
תודה רבה לעונים.
שיהיה לכולם חג שמח ושנה תוססת!
יואב, בירת כאבד.