אורך החיים של גרעינים טחונים

2 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

שילה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 08/06/2013

מנסיונכם, מה אורך החיים של הגרעינים (steeping) לאחר שנטחנו?

תודה :)

יהונתן

דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

עדיף להשתמש תוך שבועיים ולהחסיר בשקית אטומה והמקום קריר ומוצל

בכדי להמנע מטעמים מעופשים

אך האנזימים יהיו חיים גם אחרי חודשיים ויותר בעבור סטרטרים לשמרים

Theres nothing like a good brew

ליאור - הברון's picture

Location

מזל אריה 2
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2012

עקב אילוצים כאלה ואחרים יצא לי לבשל בירה עם גרעינים שישבו טחונים למשך חצי שנה בערך. באותו הזמן גם אני עשיתי מחקר בנושא וראיתי שיש אנשים ששכחו גרעינים למשך שנה וגם אז יצאה להם בירה טובה. אבל כמו שדניאל כתב עדיף להשתמש כמה שיותר מוקדם אחרי הטחינה.