צבע כהה לבירת חיטה - רכז + גרעינים

5 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

קיבוץ בית הערבה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/27/2013

שלום רב,

פעם שניה שאני מנסה לבשל בירת חיטה מרכז וגרעינים,

והצבע שיוצא הוא ממש כהה... (srm - 13-17)

השתמשתי ב 3 קג' רכז חיטה , חצי ק"ג לתת חיטה וחצי ק"ג לתת חיטה torrefied.

על פניו הצבע אמור להיות בהיר...

האם בבישול מרכז לא ניתן להגיע לצבע בהיר ? (srm - 4-5)?

אם כן איך? מה הטעות שלי?

ליאור - הברון's picture

Location

מזל אריה 2
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2012

רכז באופן כללי יותר כהה מלתת גרעינים. אני לא יודע אם אפשר להגיע לSRM  5  עם רכז חיטה. 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אי אפשר להגיע לבירות בהירות מרכז נוזלי כי הוא מתכהה בעצמו בתהליך הריכוז שלו ומתכהה עוד לאורך זמן האיכסון שלו.

אתה יכול לנסות להחליף את הרכז הנוזלי ברכז יבש. הוא בהיר יותר. אבל גם עולה פי 2

ועוד דבר, torrefied wheat היא לא לתת.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

קיבוץ בית הערבה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/27/2013

תודה... ואם כבר,

1. מה הכמות של של הרכז היבש שאני צריך לשים?

2. אז מה זה הtorrefied wheat? 

תודה

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

חיטה מבועתת ? Wink

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

תלוי מה אתה רוצה לקבל!