הכנתי לפני חודש מקיט בירה חיטה,
הייתה תסיסה, נראה הייטב בנשם בימים הראשונים.
כאשר התסיסה הפסיקה בדקתי בהידרומטר, לא הגיע לקו הבירה.
הוספתי אינזים, התסיסה חזרה לכמה ימים בבדיקה ההידרומטר הגיע לקו הבירה.
סינון הבירה למיכל חדש הוספת 160גרם סוכר ביקבוק.
לאחר שבועיים פתיחת הבירה הראשונה הטעם היה רגיל(לא פעם ראשונה שאני מכין את הקיט הזה).
עכשיו הטעם של הביר קצת חמצמץ והדבע ככה ולא כמו חיטה, יותר קרוב בצבע לגולדסטאר
מה יכולה להיות הסיבה/סיבות?