בימים הקרובים אני מתכנן להכין שוב בירה חיטה מקיט.
האם להשתמש בסוכר ענבים באת ההכנה? או אפשר להוסיף סוכר רגיל? וכמה?
הבנתי שלג יזוז מומלץ סוכר ענבים.
בברכה שבוע טוב!!
בימים הקרובים אני מתכנן להכין שוב בירה חיטה מקיט.
האם להשתמש בסוכר ענבים באת ההכנה? או אפשר להוסיף סוכר רגיל? וכמה?
הבנתי שלג יזוז מומלץ סוכר ענבים.
בברכה שבוע טוב!!
תפרט בבקשה מה כולל הקיט ומה הוראות ההכנה שקיבלת.
הקיט כולל שמרים ואת הרכז.
הרכז מגיע בצורה של כועסת שימורים רק יותר גדולה
סוכר ענבים (או תירס אם אני לא טועה) הוא לגיזוז ומוסיפים אותו לפני הביקבוק בסוף התסיסה ולא בבישול.
נשמע שחסר לך כשות בקיט...
הקיט כולל רכז מכושת (ז"א שהיצרן בישל את התירוש עם כשות ואז ריכז אותו).
האם השמרים שהגיעו עם הקיט היו בשקית קטנה מתחת למכסה? שקית גנרית ללא סימונים?
לא מצליח לקרוא את המסמך
גם אני לא מצליח לפתוח את הקישור.
כן השמרים הגיעו בשקית קטנה מתחת למחסה בקיט
1. תפתח את מכסה הפלסטיק.
2. תקח את שקית השמרים הזו ביד.
3. תזרוק אותה לפח.
4. תקנה שמרי Fermentis WB06 או שמרי Danstar Munich ותשתמש בהם ע"פ הוראות היצרן.
איזה שמרים אלו?
דומה למה שהיה בבירמשין ימ"ש?
תודה, מה ההבדל בשמרים?
דבר ראשון, סביר להניח שהשמרים שצמודים לפחית לא נשמרו בקירור. שנית לא ברור מה התוקף שלהם. ומה הזן שלהם.