אהלן חברים,
שמי קובי, מבשל מזה מס׳ חודשים. בניגוד לזרם הרווח בקרב מבשלי בירה לבניית מערכות אימתניות, אני מחפש פשטות והתאמה לצרכי . לכן לפני שאני מוציא הוצאה כספית לא קטנה על חביות קורני שיצטרכו מקרר שאין לי, רציתי לבדוק אפשרות ל״בניית״ קג קטן, שמורכב מסיר לחץ איכותי 12 ליטר שהולך מעולה לבאצים של 10 ליטר, שסתומי הבטיחות יפורקו ויוחלפו בpin/ball valve של קג רגיל, ביציאת נוזל תותאם צינורית הנירוסטה הפנימית לגובה הסיר, כל השאר כרגיל,
היתרון- שזה נכנס למקרר הביתי וכן אפשר לנייד בקלות לחברים וכו׳
מה דעתכם בעניין?