שלום אני תומר אני מבשל בירה חדש התחום הזה מעננין ואני רוצה לקלבל כמה שיותר רקע על בירה הוחומרים שממנה מיוצרים בירה
זה רציתי לדעת על כשות : זה הרי צמח אז רציתי לדעת איך זה שיש כול כך הרבה סוגי כשות איך מכינים אותם מסוגים שונים ומה בדיוק ההבדל בינהם , http://goo.gl/r3JBxb
לתת: איך יש כול כך הרבה סוגים של לתת , איך הופכים אותם שהיה להם טעם שונה אני מתכוון בהתחלה לפני שקונים אותם
ולמה צריך גם לתת נוזלי וגם לתת גרעינים
ועשיו אם אני רוצה להרכיב מתכון איך יודע למה כול דבר מתאים אני יכול סתם לשחק אם זה לשים איזה תלל נוזלי ותלל גרעינים שבאלי וגם איזה כשות ושמרים שבאלי או שיש איזה משהו מסיום שלפיו צריך ללכת ?