שאריות כשות- שווה להכין מזה משהו?

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

היי חברים,

הצטברו לי בפריזר אי אלו שאריות של כשות מבישולים קודמים.

15 גרם מגנום בן שנה

15 גרם מגנום בן חודשיים

15 גרם קסקייד בן חודשיים.

15 גרם או פחות של Noble hops שאני לא זוכר את טיבם. בערך חצי שנה.

 

כל השאריות נאטמו בסוף הבישול עם קליפס אימתני על השקית המקורית, נארזו בשקית ניילון. והופ לפריזר.

 

נשאלת השאלה: האם מתכון פייל אייל בסיסי עם הרבה כשות בסיומת (5-0 דקות או אולי hop burst ממש בדקה האחרונה) יתן משהו? בהתחשב בכך שאולי הכשות קצת ותיק ואולי גם מחומצן...

אני משתמש בno Chill עם שקיות לכשות בדרך כלל.. מה אומרים? זה יעבוד? או שחבל על חומרי הגלם?

 

אולי בכלל מתכון אחר ? אני פתוח להצעות..

 

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

חודשיים בפריזר זה צעיר במונחי כשות. גם שנה זה בסדר גמור בתנאים אותם אתה מתאר. המתכון נשמע סבבה. לך על זה.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גל ולנסי's picture
Offline

Location

פרדס חנה- כרכור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/17/2013

היי נועם,

אני בהחלט הולך לנסות את זה, אם יצא טעים אפרסם את תוצאות הניסוי. בנוסף לבץ' הזה אני גם הולך לבשל את הפורטר שלך ולפגוש את הצד האנגלי שבי. Wink

מממ.. יהיה נחמד.

! Yeast is a very strange and entertaining lifeform