היי חברים,
הצטברו לי בפריזר אי אלו שאריות של כשות מבישולים קודמים.
15 גרם מגנום בן שנה
15 גרם מגנום בן חודשיים
15 גרם קסקייד בן חודשיים.
15 גרם או פחות של Noble hops שאני לא זוכר את טיבם. בערך חצי שנה.
כל השאריות נאטמו בסוף הבישול עם קליפס אימתני על השקית המקורית, נארזו בשקית ניילון. והופ לפריזר.
נשאלת השאלה: האם מתכון פייל אייל בסיסי עם הרבה כשות בסיומת (5-0 דקות או אולי hop burst ממש בדקה האחרונה) יתן משהו? בהתחשב בכך שאולי הכשות קצת ותיק ואולי גם מחומצן...
אני משתמש בno Chill עם שקיות לכשות בדרך כלל.. מה אומרים? זה יעבוד? או שחבל על חומרי הגלם?
אולי בכלל מתכון אחר ? אני פתוח להצעות..